OVER MIJ

ZichtBahr Claudia Ziegler  vierkant

Mijn naam is Claudia Ziegler; schoonheidsspecialiste, massage-therapeute en lifecoach.

Na mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste, ruim 22 jaar geleden, ben ik mij verder gaan verdiepen en specialiseren in diverse massagetechnieken. Door mijn passie voor masseren is dit een groot onderdeel geworden in mijn behandelingen.
Mijn persoonlijke weg ging niet zonder hobbels. De komst van onze zoon heeft veel veranderd voor mij en ons gezin. Zijn zoektocht werd ook mijn zoektocht. Kwam er achter dat ik HSP-er ben (hoog sensitief persoon). Er vielen heel veel dingen op zijn plek en werden meer duidelijk! Nu zie ik HSP-er zijn als een kracht!

De zoektocht en opvoeding van mijn zoon; wat na jaren toch resulteerde in een diagnose ASS, was voor ons als gezin een pittige, mooie, uitdagende, machteloze, maar ook een zeer bijzondere en mooie weg om samen te gaan. Helaas moest ik ook ondervinden; dat als je lange tijd alle ballen hoog wilt houden, je lichaam ook een keer stop zegt! Burn out kon niet uitblijven. Mijn processen gaven mij het inzicht dat balans tussen lichaam en geest essentieel is. Ook maakte het mij nog meer bewust dat zelfzorg en me-time momenten creëren zo ontzettend belangrijk zijn.

Nu hebben al deze (levens)ervaringen mij ook mooie dingen gebracht!

Merkte al uit eigen ervaring wat massage bij mijn zoon deed en besloot paar jaar geleden de speciale kindermassage voor ASS & HSP te leren” Heppie massage’’ . Om zo ook andere kinderen te kunnen helpen/begeleiden. Ik geef nu ook workshops aan ouders, “leer je kind masseren”! Een zelfontwikkelde cursus, die versterkt de band tussen moeder/vader & kind en leert het kind beter te ontspannen en slapen.

Ik ben nu in een nieuwe fase van mijn praktijk beland en neem ik afscheid van mijn praktijknaam “BIYOUSHI’ ! Het heeft mij veel gebracht maar ben nu toe aan een nieuwe uitdaging! Daar hoort een nieuwe naam bij Krachtig ErZijn.
Met mijn opgebouwde kennis en levenservaring als HSP-er en zorgmoeder wil ik mij gaan inzetten om anderen te ondersteunen/begeleiden. Massage zal altijd mijn passie blijven en nog steeds deel uitmaken van mijn aanbod. Coaching is nu ook een belangrijk onderdeel geworden tijdens mijn behandelingen. Het is een krachtige mix : van voelen, bewustwording, denken, spreken & loslaten. Wat een klant laatst teruggaf;  na de massage voelt alles weer als 1 geheel.

Neem een kijkje op mijn website. Het is een gevarieerd aanbod waarbij de focus ligt op me-time momenten, ontspanning, bewustwording en ondersteuning/begeleiding in verschillende fases in je leven.

Interesse? Maak een kennismakingsafspraak via info@krachtig-erzijn.nl of bel naar 06-36080183

*Heppiemassage is niet één vastgestelde massage, maar wordt stapsgewijs en gestructureerd opgebouwd en afgestemd op de behoefte van de persoon. Er zijn verschillende aangepaste massagevormen (diepe druk, strijkmassage, hand- en voetmassage) in combinatie met aromatherapie en eventueel het gebruik van edelstenen. De Heppie massage is door massagetherapeute Helen Lodder ontwikkeld voor kinderen en volwassenen met autisme, AD(H)D en hoog-gevoeligheid.

Life-coaching Een lifecoach helpt mensen meer balans en geluk te vinden. Life coaching richt zich op alles wat een rol speelt in het leven van de cliënt. bekijkt samen met de cliënt hoe hij/zij het beste uit zijn leven kan halen en betrekt daarbij alle levensgebieden die hiervoor van belang zijn.

Om u optimaal te kunnen behandelen, moet er een basis van vertrouwen zijn. De behandelingen van Krachtig ErZijn, zijn gebaseerd op verschillende opleidingen, trainingen en cursussen.