Mijn werkwijze

Soms ben je de verbinding met jezelf even kwijt en is je balans zoek.

In ieder mens zit een unieke persoonlijke kracht. Jouw mooie competenties ontdekken, leren hiermee verbinding te maken en te versterken? Een bewustwordingsproces om meer levensvreugde en energie te ervaren. Met meer vertrouwen ErZijn!

Wat doe ik?

Ik ondersteun en begeleid je en leer je weer verbinding te maken met jezelf.
Samen ontdekken wat jouw individuele behoeften zijn, ontdekken wat je echt wenst in leven.
Maak in mijn coaching  gebruik van verscheidene coachingtechnieken, schrijftherapie, huiswerkopdrachten, meditatieoefeningen en bewustwordingsmassage.

Hoe werk ik?

Mijn begeleiding/ondersteuning is vanuit verbinding, eerlijkheid, respect, vertrouwen en veiligheid.

Allereerst gaan we tijdens een intakegesprek aanvoelen of we samen jouw traject gaan starten. Een goede klik en wederzijds vertrouwen is zo belangrijk voor een goed resultaat. Op basis van de intake maak ik een coachvoorstel. Mocht je hierna akkoord gaan dan gaan  we samen op zoek naar jouw unieke talenten en behoeften om jezelf te ontwikkelen. Maar ook kijken we welke wensen en uitdagingen je nog aan zou willen gaan. Stapsgewijs bewandelen we je pad en onderzoeken we welke de beste middelen zijn die je nodig hebt om jouw doel te bereiken en meer balans te krijgen.

Online coaching en wandelcoaching behoren ook tot de mogelijkheden.


Ik maak in mijn coaching gebruik van verscheidende coaching technieken, schrijftherapie, huiswerkopdrachten, meditatieoefeningen en bewustwordingsmassage. Massage en Coaching kan een krachtige combi zijn!
(
Klinkt dit interessant? Klik hier! )


Spreekt mijn werkwijze en manier van coaching je aan, neem gerust contact op of maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek via info@krachtig-erzijn.nl of bel naar 06-36080183.

Ik ontmoet je graag in mijn praktijk!

– Claudia