Massage Jongeren / Jongvolwassenen bij stress klachten

Niet alleen volwassenen ervaren stress, maar ook jongeren / jongvolwassenen hebben steeds vaker last van stressklachten. Je school vraagt veel van je, net zoals je omgeving, je vrienden, je werk/bijbaantje, en zelfs je hobby’s.  En denk ook eens aan het effect van Social Media.

Massage kan je rust brengen, diepe ontspanning, lichaamsbewustwording en haalt stress weg. Prikkels van buiten kunnen dan lekker even losgelaten worden.

Het is een mooie leeftijd maar er verandert niet alleen veel in je lijf, maar ook voor jou als persoon. Nieuwe en spannende uitdagingen in je leven. Je bent ook bezig met; Wie ben ik, Wat kan ik, Wat wil ik? Als het je allemaal net iets teveel word, kan je last krijgen van somberheid, faalangst, onzekerheid, minder zelfvertrouwen, lichaamsklachten en emotionele klachten.

Daarom combineer ik massage met coaching. Dit is een mooie match; door niet alleen te praten maar ook te (door)voelen en ervaren wat je lichaam jou wil vertellen.

Ik werk vanuit een holistische visie; Wat kan je lichaam je vertellen, en wat vraagt om meer aandacht.

Effecten van (regelmatige) massage zijn o.a.:

  • Meer ontspanning
  • Beter kunnen slapen
  • Meer in contact komen met jezelf
  • Fysiek lekkerder in je vel, en mentaal helderder zijn
Massage Jongeren Jongvolwassenen bij Stress

Tarieven:
€ 37,00 – 30 minuten
€ 49,00 – 45 minuten
€ 65,00 – 60 minuten

Massagekaart ; 5 behandelingen en ontvang de 6de behandeling met 50% korting

Met masseren van kinderen, jongeren en jongvolwassenen begeleid ik jullie met als doel groeien naar meer zelfvertrouwen, meer verbondenheid met jezelf, waardoor je minder kwetsbaar bent. Om zo weer helemaal jezelf te kunnen zijn.

Als specialisatie beheers ik ook massagetechnieken speciaal voor jongeren / jongvolwassenen met autisme en/of hoog-gevoeligheid.

Tijdens ons 1ste kennismakingsgesprek stemmen we samen af wat je nodig hebt. Als je het prettig vindt  mag 1 van je ouders / begeleiders ook meekomen. De massage kan ook over de kleding gegeven worden.

De massage / coaching is maatwerk afgestemd op jou en wat jij op dat moment nodig hebt. Klinkt dit als iets voor jou? Voor vragen en/of voor het maken van een afspraak kun je contact op nemen via app, info@krachtig-erzijn.nl of 0636080183