Klachtgerichte triggerpoint massage

Dit is een stevige, intensieve massage waarin ik verschillende massage technieken combineer; waaronder de triggerpoint therapie.

Triggerpoints zijn kleine verkrampingen in de spier waar als gevolg van een gebrek aan doorbloeding en zuurstof een overgevoelige plek ontstaat die voor veel lichamelijke pijnklachten kunnen zorgen.

Triggerpoints kunnen in alle spieren in het lichaam ontstaan en altijd op vaste plaatsen. Namelijk daar waar het zenuwstelsel informatie op de spier overbrengt. Vaak is de oorzaak overbelasting, stress of een slechte houding, maar ook een val of ongeluk, te weinig beweging of slechte voeding kunnen leiden tot het ontstaan

Om een triggerpoint te deactiveren zijn diepe massagetechnieken nodig die precies op de plek van het triggerpoint worden toegepast. Door het uitoefenen van druk op verkrampte plekjes in de spieren kan pijn worden verlicht en kunnen functies van verzwakte lichaamsdelen weer verbeteren. Je voelt meer doorbloeding, ontspanning en een betere doorstroming.

Na een eerste kennismaking met deze massage, kiezen veel klanten voor preventieve massage. Het helpt (chronische) klachten te voorkomen.

AdobeStock  scaled

Tarieven:
€ 37,00 – 30 minuten
€ 49,00 – 45 minuten
€ 65,00 – 60 minuten

Massagekaart ; 5 behandelingen en ontvang de 6de behandeling met 50% korting